PROJECTES

– Acompanyant i coordinador a Xantala, un espai d’Educació Lliure al Poblenou. (http://www.xantala.es)

– Educador a La Granja – Escola de Santa María de Palautordera (http://www.lagranja.cat)

– Precursor de GenerArt i facilitador dels tallers. Un projecte per a revisar i reconstruir les nostres identitats de génere a través de diferents disciplines artístiques. Amb el suport de l’Area de Serveis Socials de l’Ajuntament de Cardedeu i la col·laboració de la Universitat de Vic. (Curs 2013- 2014 i Curs 2014 – 2015).

– Col·laborador a l’associació La Nave Va, a l’equip de formadors, dintre del Pla de Consum de Fruita a les Escoles, un iniciativa de la Unió Europea portada a terme pels departaments d’Agricultura, Salut i Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. (Curs 2013 – 2014).

– Taller de Teatre Social per a JovesServeis Socials de El Parc – Vila Olímpica i Poblenou. (Curs 2012 – 2013 i 2013 – 2014).

“Veus Sense Sostre”: projecte amb la Fundació Arrels, dissenyat per a empoderar, a través del teatre, a les persones amb les que treballa la mateixa fundació. http://vimeo.com/43548039. (2010 – 2012).

– Projecte AntiRumors amb l’Ateneu Roig i l’Ajuntament de Barcelona, per a combatre els rumors sobre la immigració a Barcelona, a través del teatre. (2012).

TALLER MTO JUJUY – Seminari de Noves Masculinitats i Construcció d’Identitat pel “Colectivo de Varones Antipatriarcales” de Buenos Aires (Argentina).

– Seminari de Teatre de l’Oprimit i Teatre com a Eina de Transformació Social a la Fundación Irpasi de Tucumán (Argentina). Una fundació que treballa per a generar espais de participació comunitària a través de l’educació popular i l’art com a eina de transformació social.

– Laboratori Teatral a Jujuy (Argentina) amb el MTO (Moviment de Teatre de l’Oprimit) de Jujuy per a crear una peça de Teatre Fòrum sobre adiccions, concretament sobre la realitat que es viu en alguns barris afectats per la presència de “pasta base”, una droga barata i accessible que destrossa famílies senceres.

– Seminari de Teatre de l’Oprimit i Teatre com a Eina de Transformació Social al Centre Cultural Popular de Resistencia (Argentina).

– Seminari sobre Cultura del Patriarcat i Construcció de Noves Masculinitats al CTO (Centre de Teatre de l’Oprimit) de Río de Janeiro (Brasil).

– Laboratori Teatral a Montevideo (Uruguay) amb el grup Tentempiés, per a crear una peça de Teatre Fòrum sobre gènere, feminismes i lluita contra el patriarcat.

– Seminari sobre Cultura del Patriarcat i Construcció de Noves Masculinitats a La Toma, Rosario (Argentina).

– Seminari de Teatre de l’Oprimit i Teatre com a Eina de Transformació Social a la Escuela Popular de Teatro de Mendoza (Argentina).

Tallers i debats sobre avortament i educació sexual a diversos instituts de Puerto Madryn (Argentina), amb l’objectiu de qüestionar la proposta de llei de la regió.

– Formador en Tècniques Teatrals per a la Transformació SocialLa Matera, Buenos Aires (Argentina), una associació formada per educadors de carrer que treballa per a enriquir i millorar la vida al carrer dels joves.

– Formador de Teatre de l’Oprimit i Teatre com a Eina de Transformació Social a l’Aula de Teatre de Lleida. Fruit d’aquesta feina es crea la primera companyia de Teatre de l’Oprimit a Lleida, “La Comunicativa.

Dinamitzador al projecte Joves Guia, de la Fundació Desenvolupament Comunitari, un projecte a nou IES de Sabadell per a treballar habilitats socials i comunicatives amb l’objectiu final d’acompanyar alumnes nouvinguts. (Curs 2010 – 2011).

– Amb Impacta Teatre (Associació de la que sóc fundador) des de 2005 fins a 2010.

  •  Tallers de Teatre Social per a Joves a la província de Barcelona: Badia del Vallès (IES Badia del Vallès), Zona Franca (CEIP Enric Granados), el Raval (IES Miquel Tarradell), Sant Just d’Esvern (Casal de Joves de Sant Just), Terrassa (Esplai La Fàbrica)  i Santa Coloma (XICS Santa Coloma) dintre del projecte ACTUEM! en col·laboració amb la Fundació La Roda.
  • Formador en Teatre com a Eina de Transformació Social al Centre Cívic Drassanes, Centre Cívic Can Felipa i Centre Cívic Parc Sandaru.
  • Monogràfics de Teatre com a Eina de Transformació Social a: Aula de Teatre de Lleida, ASAM (Asociación Navarra para la Mediación), URV (Universitat Rovira i Virgili), UAB (Universitat Autònoma de Barcelona), Associació Cultural Roig i l’Antic Teatre.
  • Cicle anual de Teatre Fòrum al Centre Cívic Matas i Ramis d’Horta (Barcelona), amb una sessió mensual des del gener fins a l’abril.
  • Sessions de Teatre Fòrum com a actor i director per a tot tipus de col·lectius arreu de Catalunya, al voltant de diferents temes (Violència de gènere, drogues, bulling, mobbing laboral, sexualitat, interculturalitat, construcció de noves masculinitat, etc). Projecte amb la Diputació de Barcelona.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s