PRESENTACIÓ

4Llicenciat en Psicologia per la Universitat Ramon Llull. Postgrau en Educació i Conflicte. Entrenament Actoral amb el dramaturg i director argentí Alejandro Catalan. Formació Actoral al Col·legi del Teatre de Barcelona. Direcció Escènica amb Glòria Balañà (Obrador de la Sala Beckett). Format amb els millors especialistes en Teatre Social i Teatre de l’Oprimit arreu del món: Augusto Boal i Julian Boal (Brasil), Allan Owens (Anglaterra), Sanjoy Ganguly (Índia), Till Bauman (Alemanya), Adrian Jackson (Anglaterra) Roberto Mazzini (Itàlia), Héctor Aristizábal (Colòmbia) i Bàrbara Santos (Brasil).

En els últims dotze anys he treballat per tot el territori espanyol, Itàlia, França, Argentina, Uruguai, Brasil i Mexic, oferint seminaris, xerrades, laboratoris, espectacles i tallers. Ens tots aquest països he impulsat i participat en nombrosos projectes socials i artístics treballant amb grups considerats en risc (joves, col·lectius d’immigrants, persones amb diversitat funcional i persones sense sostre). Sóc fundador de Impacta Teatre, associació especialitzada en Teatre Social i Teatre de l’Oprimit des de 2005 fins a 2011. Al 2008 co-fundo i apadrino la primera companyia de Teatre de l’Oprimit a Lleida.

Com a actor he treballat en televisió a la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) i a les sèries “El Cor de la Ciutat” i “La Riera” de TV3. En cinema amb la productora Fonamentum, a les pel·líclues “M” i “Naut”. En teatre he treballat en nombrosos espectacles de teatre infantil amb les companyies Xip Xap i Dreams Teatre, en programació estable i en gira per tot l’estat espanyol, i amb la companyia Impacta Teatre (de la que sóc membre fundador) en l’obra “Pan y Circo” amb funcions a Catalunya, Navarra i Itàlia.

Com a director i dramaturg he creat nombroses peces de Teatre Fórum amb Impacta Teatre i he participat en la creació de “No vaig demanar nèixer”, amb la mateixa companyia. Amb la companyia Katsumi, de la que sóc fundador, he creat l’espectacle ECO, basat en el meu primer llibre de poemes, “Todo al Negro”.

Actualment treballo com a acompanyant a Xantala, un espai d’educació lliure del poblenou, en que també formo part de l’equip coordinador i gestor. També formo part del Grup de Treball de la XELL (Xarxa d’Educació LLiure).

Com a poeta publico “Todo Al Negro”, el meu primer recull de poesia, al gener de 2013, amb l’editorial Promarex. A l’abril de 2016 publico el meu segon llibre de poesia, “Aterrizaje Forzoso”, amb la mateixa editorial.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s